Hvad har Thailand at byde på udover mad?

Thailand. Smilets land. Et fantastisk smukt land med en fantastisk natur, et utroligt venligt folk, og en masse smukke attraktioner som bare venter på dig. Det er et fantastisk land, som har inspireret også til at starte denne thai-mad blog, eftersom vi har en stor passion for landet og den fantastiske mad som man kan få der.

Det skal du se i Thailand

doi suthep

1. Doi Suthep

Doi suthep er et bjerg, og på toppen af bjerget finder du selve Doi Suthep templet. Templet er ekstremt populært, og derfor anbefales det at du tager derop tidligt om morgenen da du der har bedst chancer for at støde ind i færrest turister. Man kan vandre op til toppen af bjerget eller man kan tage transport. Jeg vil klart anbefale det sidstnævnte da vandringen for de fleste kan være ret så hård. Hvis man så vælger at vandre derop vil man blive mødt af et fantastisk flot tempel, som er et af de mest populære i Thailand.

2. Sticky Waterfalls

Sticky waterfalls. Det er et af de bedste steder du kan tage hen i Chiang Mai. Det er virkelig smukt, og det er ret sjovt at kravle op af vandfaldet. Det er ikke så turistificeret, og det er ekstremt sjovt at hygge sig der. Der kan man nemlig hurtigt få en eftermiddag til at gå.

3. Templerne i den gamle by

Udover Doi Suthep skal man selvfølgelig også se de andre smukke templer som er at finde omkring den gamle by i Chiang Mai. De er virkelig smukke, og de fortæller meget omkring den thailandske kultur og dens rødder.

Hvordan skal jeg komme rundt?
Når du skal komme rundt i Thailand kan Uber klart anbefales, det er virkelig nemt og ekstremt billigt.

Hvad du bør gøre hvis pengene ikke rækker til en rejse

Hvis du virkelig godt kunne tænke dig at komme ned og nyde de dejlige templer, den fantastiske mad og alle de dejlige smil, så frygt ikke. Det koster dog en del penge at tage på sådan en lang rejse, men husk på at når du først er ankommet til Thailand så er kost og logi altså super billigt. Det at spise ude er det eneste, som kan betale sig eftersom at det næsten ikke koster noget. Hvis det kniber med pengene kan det anbefales at se nærmere på de nye låneudbydere på markedet, og herefter tage det bedste lån til din situation. Det kan anbefales, men pas på da du jo som sagt skal betale pengene tilbage + renter senere hen.